Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

O NÁS

IL REALITY

rodinná česká realitní kancelář, která Vám nabízí kompletní realitní služby a díky dlouholetým zkušenostem v oboru Vám zajistí plynulý prodej a také pronájem nemovitostí. Vlastníme svou značku IL REALITY, která je zapsaná pod ochrannou známkou ve vlastnictví společnosti IL GROUP, spol. s.r.o., kde je majitelkou Iveta Vašková, která je zakladatelkou společnosti.

Máme dlouholeté zkušenosti v obchodní a realitní činnosti a nabízíme Vám velice profesionální, individuální a lidský přístup, který je zárukou plynulého prodeje Vašich nemovitostí. 

V dnešní době, kdy je na trhu mnoho realitních kanceláří, nabízíme klientům zázemí menší rodinné realitní kanceláře, která si klade důraz na kvalitu a ne na kvantitu. Nemáme velké a honosné  kanceláře, kde pracuje velký počet makléřů a nenabízíme stovky nemovitostí, které jsou někdy již prodané. To u nás nenajdete. U nás najdete pouze aktuální nemovitosti, které dobře známe a jejich majitelé nám je osobně svěřili na prodej. Pracujeme s citem, rozumem a hlavně srdcem.   

Vaši nemovitost Vám prodáme, za co nejvyšší možnou cenu a vždy se s Vámi domluvíme na výši naší provize, která je odměna za naši dobře odvedenou práci. 

Ke každému prodeji přistupujeme zodpovědně a jsme s Vámi po celou dobu prodeje v kontaktu. 

Spolupracujeme s profesionálním fotografem, který zajistí aktuální fotografie, které jsou základem každé nabídky. Na přání také zajistíme videoprezentaci. 

Ženy v realitách a ještě k tomu v rodinném prostředí  [heart] matka s dcerou [heart]  je naše vizitka úspěšného prodeje: Iveta Vašková  a Bc. Iveta Figura. 

Prodáme Vám Vaše nemovitosti v Praze a po dohodě také v jiných městech. V Praze se specializujeme převážně na Prahu 5, Prahu 13 a Prahu západ a okolí, kde máme aktuální přehled o realitním trhu, ale nabízíme naše služby i v jiných částech Prahy a okolí, kde Vám zajistíme prodej Vašich nemovitostí. 

Dále jsme specialisté na Středočeský kraj okres Beroun, kde v obcích Vysoký Újezd a Mezouň zajišťujeme prodeje pozemků a developerských projektů a také již hotových domů a vil.

Pro naše VIP klienty - developerské společnosti zajišťujeme prodeje nejen v Praze, ale převážně v lokalitách Vysoký Újezd okres Beroun a okolí, kde nabízíme projekty a také již dostavěné projekty a domy.

Zajišťujeme prodeje projektů, pozemků, rezidencí, řadových domů a luxusních domů na klíč a to pro významné společnosti. 

Zajišťujeme v Praze pronájmy luxusních kanceláří, které vlastní mezinárodní společnosti a také významné České firmy. 

 

ŠPANĚLSKO PRODEJE COSTA BLANCA: 

Zajišťujeme prodej nemovitostí Španělsko COSTA BLANCA 

manažerka prodeje pro tuto lokalitu

Ing. Kateřina Giecková 

 

Ing. Kateřina Giecková API licence N. 2987

APIAL: 

Association of Real Estate Agents in the province of Alicante  

WHAT IS APIAL?

APIAL is the association of Real Estate Agents in the province of Alicante formed in agreement with the article 22 of the Constitution, the organic Law 1/2002, from March 22nd and other current provisions adjusted to the subject.

 

APIAL has been constituted under the protection of The Official Association of Real Estate Agents of Alicante, and offers to their associates the same rights that the collegiate members enjoy. 

 

The purposes of this Association are to represent and defend the professional interests, according to the current laws, of the persons that on a regular ad paid basis, are dedicated to providing real estate services and real estate assets management, and especially to the mediation, intermediation, assessment, advice and management on real estate transactions, in relation to purchase-sale transactions, rent, swap or transfer of any property, ensuring the citizens rights, users of those services.

https://www.apialicante.com/en/association-apial.html

 

Realitní trh je džungle a to i ve Španělsku. Velká kupní síla zde vytváří mezinárodní prostředí a také tím vzniká stovky realitních kanceláří, které se zaměřují na klienty ze svých zemí. Přesně tak, jak to děláme my tedy naše klientela je převážně česká a hledá se jim na míru nemovitost. 

Není divu, že tato džungle potřebuje pravidla a řád. Agentes de la Propiedad Inmobiliaria (API) vznikli s cílem regulovat a zlepšit kvalitu a profesionalitu v realitním průmyslu ve Španělsku. Historicky byl trh s nemovitostmi neustále rozvíjejícím se odvětvím a existovala potřeba poskytnout klientům důvěryhodné, kvalitní a odborné služby. Tato organizace představuje značku důvěry a kvality v oboru nemovitostí.

API (Agentes de la Propiedad Inmobiliaria) jsou certifikovaní realitní makléři ve Španělsku, kteří jsou členy profesní organizace, jež se zabývá nemovitostmi. Tito makléři jsou obvykle vysoce kvalifikovaní a mají určitou úroveň odborného vzdělání a zkušeností v realitním prmyslu.

Certifikace API je získávána po absolvování určitých kurzů, splnění přísných pravidel a zkoušek týkajících se právních, technických a obchodních aspektů realitního trhu ve Španělsku. Tyto certifikace jsou udělovány Agenturou API, což je organizace, která dohlíží na certifikační proces a udělování licencí. Jejich pracovní povolení je regulováno a musí splňovat přísné standardy, které zahrnují etické normy, odbornou způsobilost a dodržování předpisů v oblasti nemovitostí ve Španělsku.

Certifikovaní realitní makléři API mají povinnost dodržovat etické normy a standardy profesního chování. Když hledáte realitního makléře ve Španělsku s certifikací API, hledání v seznamu registrovaných členů této organizace je obvykle dobrým způsobem, jak najít kvalifikovaného a profesionálního makléře.

Zajišťujeme také v případě zájmu prodej nemovitostí lokalita Costa de Sol 

Malaga, Marbella, Estepona a okolí - vše zajišťuje smluvní manažer prodejů pro tuto lokalitu. 

IL REALITY: těšíme se na Vás a Vaší návštěvu ve Španělsku 

Naše kontakty: 

Iveta Vašková - majitelka IL REALITY 603 252 019, vaskova@ilreality.cz 

Bc. Iveta FIGURA - manažer IL REALITY Česká republika, info@ilreality.cz

Pro naše klienty zajistíme velice výhodné financování a to finančním specialistou, který Vám poskytne profesionální a plynulý servis! 

VYUŽIJTE NAŠE SLUŽBY A KONTAKTUJTE NÁS! 
IL REALITY - S NÁMI BEZ STAROSTÍ 

Kde nás najdete: 

Iveta Vašková - sídlo: Bucharova 2657/12, Praha 13, 158 00 - Regus Nové Butovice budova C 
Je nutné si dopředu dohodnout termín, protože v kancelářích nejsme po celou dobu a jsme na prohlídkách a jednáních, děkujeme za pochopení

Majitelka RK Iveta Vašková

zástupce majitele: Bc. Iveta Figura 

IČ: 46601406 
DIČ: CZ7162245200
bankovní spojení:
Raiffeisenbank: 8172740001/5500
Bucharova 2657/12, 158 00 Praha - Stodůlky

IL GROUP, spol. s r.o. 

Bc. Iveta Figura - jednatelka společnosti

IČ: 25859544
DIČ: CZ25859544
bankovní spojení:
Raiffeisenbank: 288232002/5500
Bucharova 2657/12, 158 00 Praha - Stodůlky

IL REALITY podporují sportovní aktivity, kulturní akce a charitativní akce - umíme také pomáhat ostatním!

Staňte se i vy našim spokojeným zákazníkem a využijte našich služeb! 

Za realitní kancelář IL REALITY v ČR podpisy rezervačních smluv a podpisy dalších dokumentů zajišťují: 

Iveta Vašková majitelka RK

Bc. Iveta Figura na základě plné moci

Bc. Iveta Figura jednatelka IL GROUP. spol. s r. o. 

Mgr. Tomáš Pfeifer, advokát, IČ: 75775298 - smluvní advokátní kancelář

Další spolupracující osoby vždy mají aktuální plnou moc v případě zastupování v aktuálním prodeji, pronájmu.

Právní služby a úschovu financí zajišťují: PRAHA - OSTRAVA, BRNO a okolí:

Mgr. Tomáš Pfeifer, advokát, IČ: 75775298, Chlumčanského 497/5, 180 00 Praha 8 - Libeň, evidenční číslo České advokátní komory 14784
Mgr. Tomáš Pfeifer, advokát, IČ: 75775298, Křenová 504/53, 602 00 Brno, evidenční číslo České advokátní komory 14784
Mgr. Žaneta Pröll, advokát, IČ:03433684, 28. října 3390/111a, 702 00 Ostrava, evidenční číslo České advokátní komory 15883
 
www.ilreality.cz

Novela zákona o realitním zprostředkování, pojištění odpovědnosti realitních zprostředkovatelů a makléřů dle zákona č.: 39/2020 Sb., zákon o realitním zprostředkování - tuto povinnost sjednat si pojištění odpovědnosti máme splněnou a jsme pojistěni Iveta Vašková a IL GROUP, spol. s r.o.

pojištění odpovědnosti - máme pojištění u významné pojišťovny ALLIANZ dle zákona.

Máme veškeré požadované oprávnění - realitní činnost, kdy jsme doložily veškeré potřebné podklady na živnostenský úřad dle zákona. 

Iveta Vašková majitelka IL REALITY 

Iveta Vašková majitelka IL GROUP, spol. s r. o.

Podpisy dokumentů ve Španělsku si klienti zasjišťují s manažerkou pro prodeje Španělsko přímo u developera, nebo se zákonným zástupcem, který zasstupuje stranu prodávajících. 

 

 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Pozemky
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci