Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

ŠPANĚLSKO

COSTA BLANCA, MALAGA, MARBELLA, ESTEPONA  

 

PRODEJE APARTMÁNY, VILY, DOMY KONTAKTUJTE NÁS!

Zajišťujeme zprostředkování prodejů - zajímavé developerské projekty, řadové domy, apartmány, samostatné domy a luxusní vily. Vhodné na jak na investici, ale také vhodné pro Váš nový domov, či Vaši rekreaci. Zajišťujeme také pronájmy apartmánů Španělsko v této lokalitě. Pronájmy najdete v nabídce Španělsko prodeje a pronájmy)

Pro milovníky golfu nabízíme velice zajímavé prodeje apartmánů, domů a luxusních vil přímo na golfových hřištích, nebo v blízkosti golfových hřišť! 

Nabízíme také prodeje apartmánů, vil na ostrově IBIZA! 

NEVÁHEJTE NÁS KONTAKTOVAT! 

Costa Blanca (Alicante) - informace o oblasti

Costa Blanca (Bílé pobřeží) je jedno z nejnavštěvovanějších míst ve Španělsku. Costa Blanca nabízí jedinečnou atmosféru Středomoří, ojedinělé přírodní scenérie, moře, pohoří, malebná městečka, více než 218 km pláží posetých zlatavým pískem. Výjimečné mikroklima, průměrnou teplotu 20 stupňů, až 300 slunečných dní v roce. Teplota moře umožňuje koupání od dubna nejen až do listopadu) Tato oblast je velice oblíbená a turisté zde vyhledávají dovolenou již po celý rok. 

Costa Blanca - to jsou také přírodní parky Lagunas de la Mata v Torrevieja nebo Hondo v Elche. Ústí řeky Guardamaru a mořské proudy daly vzniknout zajímavé kombinaci dun z jemného písku a borovicových hradeb vysázených jako hranice mezi dunami a městem. V oblasti Marina Baixa naleznete především rozsáhlé pláže s jemným pískem jako například pláž Poniente a Levante v Benidormu nebo pláž Centro v La Vila Joiosa, i když vás jistě také překvapí působivé útesy s malými zátokami zakousnutými do horského masívu Sierra Gelada mezi Benidormem a Alteou. Městské pláže jsou vybaveny parkovišti, telefony, zábavními centry, kluby vodních sportů a skvělými restauracemi.

Costa Blanca láká návštěvníky "třetím nejlepším podnebím na světě", neboť lepší povětrnostní podmínky než zdejší, už snad ani neexistují. Léta jsou teplá, ale ne příliš horká - a ochladit se vždycky můžete v moři. Tehdy se zaplňují pláže, všude vládne letní zábava. Tetelící se polední vedra lze překonat dlouhou siestou. Život se znovu rozjíždí po večeři v pozdních hodinách - nejprve v restauracích a barech, po půlnoci na diskotékách. Baštou plážového života je legendární Benidorm.

Avšak Costa Blanca má i jiné tváře. Před hlavní sezónou a po ní zde převládají turisté ze zahraničí, kteří většinou preferují větší klid. V kurzu bývá golf, tenis, jízda na koni a turistika. Výlety do půvabného vnitrozemí mají tou dobou zcela jinou atmosféru. Právě v těchto ročních obdobích pořídíte ty nejlepší fotografie, nezkažené clonou letního prachu. Především na jaře bývá mořská voda křišťálově průzračná a září tyrkysově zelenou barvou - to jsou ideální podmínky pro potápění a šnorchlování. Surfaři v této době rádi vyhledávají Mar Menor, kde vane příznivý vítr, ale hladina je rovná jako zrcadlo. Naproti tomu v zimě přijíždí na Costa Blancu menší počet rekreantů. Costa Blanca je již také vyhledávaná mezi Vánocemi a Velikonocemi, kdy tady prší minimálně. 

Symbolem celé Costa Blancy a města Calpe je 332 metrů vysoká vápencová skála, která se rozprostírá na malém výběžku do moře, a jmenuje se Peńón de Ifach. V roce 1987 byl tento homolovitý útvar vyhlášen přírodní rezervací a je nejmenší krajinnou oblastí v Evropě (4,5 km2). Roste tu 300 druhů rostlin, např. vzácný Ifačský karafiát lze najít pouze zde. Ve skále sídlí různí ptáci včetně mořských racků či sokolů. Na úpatí je muzeum a na vrchol vede stezka, kterou se prochází tunelem asi v polovině cesty na druhou stranu hory. Výstup je docela náročný, především jeho druhá část. Zato výhled z vrcholu je jedinečný. Výstup až na vrchol i vstup do muzea je zdarma, Peňon je též vyhledáván horolezci, kteří zde mají cesty výstupu s různými stupni obtížností.

Uvažujete o koupi nemovitosti ve Španělsku?

Rádi Vám poradíme v lokalitě Costa Blanca, kde Vám v těchto lokalitách pomůžeme najít ke koupi Vaši nemovitost, nabízíme tyto lokality:
Alicante - San Miguel de Salinas - Torevieja - Punta Prima - Orihuela Costa - oblast Los Balcones - oblast Villa Martin Orihuela - La Zenia - Dehesa de Compoamor - Torre de la Horadada - Pilar de la Horadada  - Pilar - San Pedro del Pinatar , La Manga,, Murcia - Benijofar - Rojales - Quesada - Guardamar Del Segura a okolí ale také lokality v okolí města Cartagena a okolí.
 

Costa del Sol (v překladu Slunečné pobřeží nebo přesněji Pobřeží Slunce) je přímořský region v jižním Španělsku, v autonomním společenství Andalusie, který se skládá z pobřežních měst a obcí podél Středozemního pobřeží provincie Málaga a na východním okraji provincie Cádiz.

Costa del Sol se nachází mezi dvěma méně známými pobřežními oblastmi  Costa de la Luz a Costa Tropical. Dříve se zde nacházela řada malých rybářských osad, ale dnes je region turistickou destinací světového významu.

Marbella je město v jižním Španělsku, turistické letovisko v pobřežní oblasti Costa del Solprovincii Málaga, v autonomní oblasti Andalusie.

Málaga, případně Malaga (španělsky Málaga je přístavní město na jihu Španělska. Je centrem provincie Malaga. Po Seville je druhým největším městem v Andalusii a je 6. největším městem Španělska.[5] Žije zde přibližně 579 tisíc[1] obyvatel. Celkový počet obyvatel v metropolitní oblasti Malagy činil 897 563 osob (taktéž 6. místo).[6]

Ve městě se nachází mezinárodní letiště, přístav a univerzita. Díky příjemnému podnebí je Malaga jednou z nejoblíbenějších turistických destinací Iberského poloostrova. V Malaze se narodili malíř Pablo Picasso, známý španělský politik z 19. století Antonio Canovas del Castillo nebo herec Antonio Banderas. V roce 2015 zde bylo otevřeno muzeum moderního umění Centre Pompidou Málaga, které je první zahraniční pobočkou stejnojmenného muzea v Paříži. 

 
Zajistíme Vám servis spojený s koupí nemovitostí, advokáta, notáře, zajistíme vyřízení NIE, pomůžeme se založenm bankovního účtu, doporučíme v případě zájmu překladatele ze Španělského jazyka, pomůžeme Vám s předáním nemovitostí a poskytneme mnoho dalších potřebných informací) Vše zajišťuje nአodborný tým IL REALITY! 
 
Nabízíme nemovitosti:
 
novostavby, investiční projekty nemusíte hradit ihned celou kupní cenu, cena je rozložena do splátek, samostatné i řadové domy, luxusní vily, apartmány - každý si vybere z nabídky nemovitostí a projektů.
Nabízíme velice zajímavé projekty přímo od developerai pro náročné klienty - luxusní vily, které splňuji požadavky náročného klienta. Vily mají krásný výhled na moře a okolí lagun. 
V oblasti Co sta de Sol nabízíme luxusní vily pro náročné klienty) 
 
Jsme aktuálně na místě ve Španělsku a postaráme se o Vás, když navštívíte Španělsko a projedeme s Vámi nemovitosti o které budete mít zájem a zajistíme Vám  potřebný servis na místě a to vše pod dohledem naší manažerky prodejů Španělsko, která Vám bude vždy k dispozici. 
 
Zajistíme Vám - poradíme s ubytováním a pomůžeme se zajištěním půjčení auta v případě zájmu. 
 
Je třeba si vždy domluvit termín návštěvy ve Španělsku dopředu a budeme se Vám věnovat přímo na místě. S předstihem se domluvíme na požadovaných nemovitostech a zajistíme v domluvených termínech prohlídky vybraných projektů, nemovitostí. 
 
Mluvíme anglicky, španělsky, německy)
V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat
 
Manažerka prodejů Španělsko COSTA BLANCA 
Ing. Kateřina Giecková 
Iveta Vašková majitelka RK 
Manažerka prodejů oblast Costa de Sol - JANA ) 
 
TEŠÍME SE NA VAŠÍ NÁVŠTĚVU! 
 
Iveta Vašková, Bc. Iveta Figura -  IL REALITY - těšíme se na Vaši návštěvu 
Jsme aktuálně také v Praze, kde si můžeme domluvit osobní schůzku s manažerkou IL REALITY

IL REALITY Vaše realitní kancelář 

Bc. Iveta Figura manžerka realitní kanceláře Česká republika 

Veškeré prohlídky ve Španělsku zajišťuje česky mluvící manažerka prodejů COSTA BLANCA Ing. Kateřina Giecková

budete mít vždy po ruce česky mluvícího zástupce realitní kanceláře, který působí v místě prodejů. Veškerý servis zajištěn. 

KONTAKTUJTE nás v případě zájmu a postaráme se o koupi Vaší nemovitosti ve Španělsku!

 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Pozemky
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci