Koupit nebo pronajmout?
Nemovitost
Lokalita

Kontakty:

heartIL REALITYheart 

IL GROUP, spol. s r.o.

Iveta Vašková majitelka RK a majitelka společnosti IL GROUP, spol. s r.o.

Bucharova 2657/12
158 00  Praha - Stodůlky
E-mail: info@ilreality.cz
Web: www.ilreality.cz

+42 603 252 019 - Iveta Vašková, vaskova@ilreality.cz  

 

Prodej nemovitosti Česká republikayes

manažerka RK IL REALITY Praha 

Bc. Iveta Figura, iveta.figura@ilreality.cz



Prodej nemovitosti Španělsko Costa Blancayes 

spolupracující manažerka prodejů pro tuto lokalitu:

Ing. Kateřina Giecková, která má veškeré potřebné licence, oprávnění pro tuto lokalitu dle nařízení orgánů v této lokalitě a to včetně povinného pojištění.  

Ing. Kateřina Giecková API licence N. 2987

APIAL: 

Association of Real Estate Agents in the province of Alicante  

WHAT IS APIAL?

APIAL is the association of Real Estate Agents in the province of Alicante formed in agreement with the article 22 of the Constitution, the organic Law 1/2002, from March 22nd and other current provisions adjusted to the subject.

 

APIAL has been constituted under the protection of The Official Association of Real Estate Agents of Alicante, and offers to their associates the same rights that the collegiate members enjoy. 

 

The purposes of this Association are to represent and defend the professional interests, according to the current laws, of the persons that on a regular ad paid basis, are dedicated to providing real estate services and real estate assets management, and especially to the mediation, intermediation, assessment, advice and management on real estate transactions, in relation to purchase-sale transactions, rent, swap or transfer of any property, ensuring the citizens rights, users of those services.

https://www.apialicante.com/en/association-apial.html

 

Realitní trh je džungle a to i ve Španělsku. Velká kupní síla zde vytváří mezinárodní prostředí a také tím vzniká stovky realitních kanceláří, které se zaměřují na klienty ze svých zemí. Přesně tak, jak to děláme my tedy naše klientela je převážně česká a hledá se jim na míru nemovitost. 

Není divu, že tato džungle potřebuje pravidla a řád. Agentes de la Propiedad Inmobiliaria (API) vznikli s cílem regulovat a zlepšit kvalitu a profesionalitu v realitním průmyslu ve Španělsku. Historicky byl trh s nemovitostmi neustále rozvíjejícím se odvětvím a existovala potřeba poskytnout klientům důvěryhodné, kvalitní a odborné služby. Tato organizace představuje značku důvěry a kvality v oboru nemovitostí.

API (Agentes de la Propiedad Inmobiliaria) jsou certifikovaní realitní makléři ve Španělsku, kteří jsou členy profesní organizace, jež se zabývá nemovitostmi. Tito makléři jsou obvykle vysoce kvalifikovaní a mají určitou úroveň odborného vzdělání a zkušeností v realitním prmyslu.

Certifikace API je získávána po absolvování určitých kurzů, splnění přísných pravidel a zkoušek týkajících se právních, technických a obchodních aspektů realitního trhu ve Španělsku. Tyto certifikace jsou udělovány Agenturou API, což je organizace, která dohlíží na certifikační proces a udělování licencí. Jejich pracovní povolení je regulováno a musí splňovat přísné standardy, které zahrnují etické normy, odbornou způsobilost a dodržování předpisů v oblasti nemovitostí ve Španělsku.

Certifikovaní realitní makléři API mají povinnost dodržovat etické normy a standardy profesního chování. Když hledáte realitního makléře ve Španělsku s certifikací API, hledání v seznamu registrovaných členů této organizace je obvykle dobrým způsobem, jak najít kvalifikovaného a profesionálního makléře.

Zajišťujeme také v případě zájmu prodej nemovitostí lokalita Costa de Sol 

Malaga, Marbella, Estepona a okolí - vše zajišťuje smluvní manažer prodejů pro tuto lokalitu. 

 

IL REALITY: těšíme se na Vás a Vaší návštěvu ve Španělsku 

TÝM IL REALITY)

 


Web: www.ilreality.cz

 

 

    Vytvořit poptávku

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Komerční nemovitosti
    • Pozemky
    • Ostatní
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci

    Vyhledat vhodné nemovitosti

    • Byty
    • Domy
    • Rekreační objekty
    • Pozemky
    • Zahraniční

    Upřesnit

    Vyhledat fulltextově

    Cena a plocha

    m2
    m2
    m2
    m2

    ... nebo vyberte celý kraj či okres

    Lokalita

    Vlastnictví

    Konstrukce

    Typ budovy

    Vybavení

    Charakteristika

    IS sítě

    Umístění v obci